Korporativni identitet

O

Logo dizajn

Ako želite da Vaš posao dobije svoje lice, identitet i boju, mi Vam obezbjeđujemo najadekvatniji zaštitni znak!

R

Vizit karte

Vizit karte često predstavljaju jedinu vezu između klijenta i kupca, zato se odlučite za najbolji prvi utisak i izradite svoju vizit kartu.

V

Dizajn forme

Ključ forme je u oku, svijesti i podsvijesti posmatrača, i važno je posvetiti veliku pažnju izradi sopstvene dizajn forme.

J

Dizajniranje pakovanja

U savremeno vrijeme potrošači su postali svjesni moći dizajna pakovanja i same ambalaže proizvoda, zato je neophodno napraviti odličan dizajn i privući kupca.

S

Zaglavlja i koverte

Za spoljnu komunikaciju između firmi ili organizacija sa ostalim korisnicima, memorandum firme predstavlja idealno rješenje da predstavite ko ste i čim se bavite.

K

Društvene mreže

Zbog svoje lake dostupnosti i dinamičnosti, društvene mreže su postale pravilo za uspješnu komunikaciju i promociju u poslovanju.

Promotivni materijali (štampani)

X

Katalozi proizvoda

Ukoliko su Vašim korisnicima neophodne informacije o nekom proizvodu, akcijama, onda je najbolji način da to predstavite preko kataloga.

Y

Plakati, leci i brošure

Vrlo jednostavni, ali mnogo bitni za promociju djelatnosti i aktivnosti koje se sprovode. Ne treba nikako zanemariti ovaj vid promovisanja.

Z

Dizajn proizvoda

Posljednja poruka koja se prenosi kupcu prije donošenje odluke o kupovini predstavlja dizajn samog proizvoda. Neka to bude Vaš najbolji adut.