CorelDraw

Corel je vektorski program sa širokom primjenom u grafičkoj industriji. Koristi se za crtanje ilustracije, karikatura, dijagrama, grafikona i logotipa. Koriste ga kako profesionalci tako i amateri i vrlo je jednostavan za praktičnu upotrebu.

Pogledajte program kursa

Za koga su namijenjeni CorelDraw?

Obuka je namijenjena grafičkim i web dizajnerima koji se svakodnevno susreću sa crtanjem ilustracija, karikatura, dijagrama, grafikona i logotipa, kao i ljudima koji nisu imali dodir sa ovim i sličnim alatima za grafički dizajn. S tim u vezi, program je podijeljen u dva modula, što daje mogućnost i početnicima koji se prvi put susreću s ovim programom kao i profesionalcima koji žele da se usavrše u pojedinačnoj primjeni programa.

Pošto predstavlja dobar izbor za slikanje, biće izuzetno koristan i slikarima, fotografima, ilustratorima i dr. U korisnike ove aplikacije spadaju i oni polaznici koji se bave izradom tekstura za video igrice i arhitektonske vizualizacije.

Šta je uključeno u program obuke?
  • 1 polaznik na 1 kompjuter
  • Profesionalna oprema za ovu namjenu
  • Podrška putem emaila i telefona
Da li je potrebno predznanje za pohađanje ovog kursa?

Za polaznike koji žele pohađati ovaj kurs, neophodno je osnovno poznavanje rada na računaru u smislu rada sa kreiranjem, izmjenom i brisanjem fajlova kao i poznavanje rada na Windows operativnom sistemu.

Program i termini obuke?

Obuka CorelDraw u grupi traje 26 časova po jednom modulu. Nastava se pohađa dva ili tri puta nedeljno po dva školska časa (1,5 h) i na raspolaganju su termini: od 16:30h do 21:30h tokom cijele sedmice (ponedjeljak – nedjelja).

Program je podijeljen na 2 kursa (modula):

  • Osnovni kurs CorelDraw – za polaznike koji nisu imali iskustvo u radu sa Corelom,
  • Napredni kurs CorelDraw – koji je namijenjen profesionalcima koji posjeduju osnove rada s Corelom i žele da unaprede znanje.
Da li je moguće individualno pohađanje nastave?

Ako obuku pohađate individualno (polaznik sam sa instruktorom) obuka traje kraće u zavisnosti od raspoloživih termina i moguće je organizovati u terminima tokom cijelog dana, od 8:00h do 22:00h, tokom svih dana u sedmici. Ovaj vid obuke je nešto skuplji u odnosu na grupnu obuku, ali je brzina usvajanja znanja dosta veća. U dogovoru sa koordinatorom nastave moguće je mijenjati termine, broj časova, broj dolazaka i sl.

Da li po završetku kursa dobijam sertifikat?

Da, po završetku svakog pojedinačnog modula vrši se testiranje polaznika i u skladu sa rezultatima tog testiranja polaznici dobijaju sertifikate.

Da li je moguće polagati test u cilju dobijanja sertifikata?

Da, polaznik ima mogućnost da pristupi polaganju testa bez obaveznog prisustva predavanjima. Ukoliko pokaže više od 70% uspješnosti na testiranju, polaznik stiče pravo na sertifikat.

Gdje mogu pogledati cijene obuke?

Cijene svih obuka u možete pogledati na sledećem linku. Za individualnu obuku, cijene se definišu u skladu sa potrebama polaznika. Za više informacija možete nas kontaktirati putem telefona +387 51 46 46 26, putem emaila ili putem Facebook stranice.

Gdje se nalazi kabinet za nastavu?

Ulica Carice Milice 43, 78000 Banja Luka.