Multimedia

Najučinkovitiji način prezentovanja firmi, organizacija i pojedinaca svakako su multimedijalne prezentacije. One uključuju vještu kombinaciju video i audio snimljenih materijala, teksta, slike i grafike u okviru specifične promotivne priče. Kreiranje pokretnih animacija, izrada džinglova i dugih multimedijskih prezentacija u svrhu promocije i oglašavanja su najučinkovitiji način. Animacija je jedan od najzahtjevnijih proizvoda, a primjenjuje se kod vizualizacija objekata koji fizički ne postoje. Vrlo su pogodne i učinkovite kod predstavljanja, promocije i marketinške svrhe, a kreirane su kako bi izazvale najveći mogući efekat. Osmišljavanje i realizacija kratkih video priča kao potpora promociji i marketingu je jedan dio posla. Drugi i teži dio posla je sve to realizovati pomoću aktuelnih alata namjenjenih isključivo za tu svrhu.

Mogućnosti koje Vam mi nudimo su:

Adobe After Effects

Izradite nevjerojatne pokretne grafike i vizualne efekte. Adobe After Effects je program koji se koristi za kreiranje grafike i pokreta, koristi se u procesu postprodikcije filma i televizije.

Adobe Premiere Pro

Napravite profesionalnu produkciju za film, TV i web.  Adobe Premiere Pro je softver namenjen za montažu snimljenog materijala, slike i zvuka. Koristi se u većini filmskih, produkcijskih kuća i TV stanica.