Ostalo

Jedan od najučinkovitijih načina prezentovanja firmi, organizacija, ustanova i pojedinaca su zasigurno multimedijalne prezentacije. Mogućnosti i vrste ovakvih prezentacija su raznolike. Zamisao predstavljanja Vaših proizvoda, usluga ili drugog materijala u najboljem svjetlu uz pomoć odličnih vizuelnih i zvučnih efekata Vam se sigurno dopada. Osmišljavanje i realizacija kratkih video priča kao potpora promociji i marketingu je jedan dio posla. Drugi i teži dio posla je sve to realizovati pomoću aktuelnih alata namjenjenih isključivo za tu svrhu.

Alati koje mi koristimo su vrhunski i još uvijek neprevaziđeni:

Adobe After Effects

Adobe After Effects softver je vodeće rješenje za stvaranje sofisticirane pokretne grafike i filmskih vizualnih efekata. Ovaj program ima vrhunske mogućnosti pretvaranja i podešavanje animacija za isporuku u kina, dnevne sobe, računare i mobilne uređaje. Možete riješavati vizualne probleme brzo i učinkovito. Korištenje Adobe After Effects softvera za crtanje uz sveobuhvatan skup alata osmišljen kako bi Vam pomogli ispuniti sve kreativne i tehnički izazove.

Adobe Premiere Pro

Ovo je real time baziran program. To je dio Adobe Creative Suite, Suite za grafički dizajn, video uređivanje i razvoj web aplikacija razvijen od strane firme Adobe Systems. Premiere Pro podržava mnoge kartice, video editing i plugine za ubrzanu obradu, te video / audio efekte. Premiere Pro je korišten od strane izvještača kao što su BBC i The Tonight Show. Korišten je čak i u mnogim igranim filmovima, kao što su: Dust to Glory, Captain Abu Raed, i Superman Returns.

Šta je uključeno u program obuke?
  • 1 polaznik na 1 kompjuter
  • Profesionalna oprema za ovu namjenu
  • Podrška putem emaila i telefona
Da li je potrebno predznanje za pohađanje ovog kursa?

Za polaznike koji žele pohađati ovaj kurs, neophodno je osnovno poznavanje rada na računaru u smislu rada sa kreiranjem, izmjenom i brisanjem fajlova kao i poznavanje rada na Windows operativnom sistemu.

Program i termini obuke?

Obuka se održava u grupi do 6 polaznika i traje 26 časova po jednom modulu. Nastava se pohađa dva ili tri puta nedeljno po dva školska časa (1,5 h) i na raspolaganju su termini: od 16:30h do 21:30h tokom cijele sedmice (ponedjeljak – nedjelja). U zavisnosti od zahtjeva polaznika, definiše se i broj modula i njihova složenost.

Program je podijeljen na 2 kursa (modula):

  • Osnovni kurs – za polaznike koji nisu imali iskustvo u radu sa ovim programima,
  • Napredni kurs – koji je namijenjen profesionalcima koji posjeduju osnove rada sa ovim programima i žele da unaprijede znanje.
Da li je moguće individualno pohađanje nastave?

Ako obuku pohađate individualno (polaznik sam sa instruktorom) obuka traje kraće u zavisnosti od raspoloživih termina i moguće je organizovati u terminima tokom cijelog dana, od 8:00h do 22:00h, tokom svih dana u sedmici. Ovaj vid obuke je nešto skuplji u odnosu na grupnu obuku, ali je brzina usvajanja znanja dosta veća. U dogovoru sa koordinatorom nastave moguće je mijenjati termine, broj časova, broj dolazaka i sl.

Da li po završetku kursa dobijam sertifikat?

Da, po završetku svakog pojedinačnog modula vrši se testiranje polaznika i u skladu sa rezultatima tog testiranja polaznici dobijaju sertifikate.

Da li je moguće polagati test u cilju dobijanja sertifikata?

Da, polaznik ima mogućnost da pristupi polaganju testa bez obaveznog prisustva predavanjima. Ukoliko pokaže više od 70% uspješnosti na testiranju, polaznik stiče pravo na sertifikat.

Gdje mogu pogledati cijene obuke?

Cijene svih obuka u možete pogledati na sledećem linku. Za individualnu obuku, cijene se definišu u skladu sa potrebama polaznika. Za više informacija možete nas kontaktirati putem telefona +387 51 46 46 26, putem emaila  ili putem Facebook stranice.

Gdje se nalazi kabinet za nastavu?

Ulica Carice Milice 43, 78000 Banja Luka.