Poslovni kursevi

Poslovni kursevi su prilagođeni za početnike ali i za one koji žele više. Prvi (početni modul) je prilagođen za ljude koji nikad nisu koristili računar. Drugi (napredni modul) kursa je namijenjen za “samouke” korisnike, prije svega radnike na poslovima administracije i smatra se alfabetom informatičke pismenosti. Na zahtjev naših učenika organizujemo i kurseve Access i Outlook.

Pogledaj program kursa

Kome je namijenjen ovaj kurs?

Poslovni kurs je namijenjen ljudima koji posjeduju osnove rada na računaru i žele još da upotpune i prošire svoje znanje.

Šta je moguće naučiti na ovom kursu?

Na poslovnom kursu ćete naučiti kako da u potpunosti oblikujete svoje dokumente u MS Wordu, kreirate odlične i korisne tabele u MS Excelu i sve to postaviti u grafički oblikovanu prezentaciju koju ćete napraviti u MS Power Pointu. Na kraju ćete sve to moći poslati e-mailom pomoću MS Outlooka koji će postati vaš omiljeni program za rad sa e-mailom.

Koje su garancije da će kurs biti kvalitetno održan?

Svi polaznici imaju mogućnost da besplatno pohađaju prva 2 časa i ukoliko ne budu zadovoljni sa kvalitetom nastave, opremom ili načinom predavanja, nemaju obavezu da plate kurs.

Od 1. juna 2011. je aktivna aplikacija za praćenje kvaliteta obuke, putem koje se nakon svakog pojedinačnog časa može utvrditi da li je čas realizovan u skladu sa očekivanjima polaznika.

Šta je uključeno u program obuke?
  • 1 polaznik na 1 kompjuter
  • Profesionalna oprema za ovu namjenu
  • Podrška putem emaila i telefona
Da li je potrebno predznanje za pohađanje ovog kursa?

Za polaznike koji žele pohađati ovaj kurs, neophodno je osnovno poznavanje rada na računaru u smislu rada sa kreiranjem, izmjenom i brisanjem fajlova kao i poznavanje rada na Windows  operativnom sistemu.

Program i termini obuke?

Obuka za Poslovni kurs u grupi traje 26 časova. Nastava se pohađa dva ili tri puta nedjeljno po dva školska časa (1,5 h) i na raspolaganju su termini: od 16:30h do 21:30h tokom cijele sedmice (ponedjeljak – nedjelja).

Ko je predavač na ovom kursu?

Zoran Janković, profesor informatike, ima dugogodišnje profesionalno predavačko iskustvo.

Da li je moguće individualno pohađanje nastave?

Ako obuku pohađate individualno (polaznik sam sa instruktorom) obuka traje kraće u zavisnosti od raspoloživih termina i moguće je organizovati u terminima tokom cijelog dana, od 8:00h do 22:00h, tokom svih dana u sedmici. Ovaj vid obuke je nešto skuplji u odnosu na grupnu obuku, ali je brzina usvajanja znanja dosta veća. U dogovoru sa koordinatorom nastave moguće je mijenjati termine, broj časova, broj dolazaka i sl.

Da li po završetku kursa dobijam sertifikat?

Da, po završetku svakog pojedinačnog modula vrši se testiranje polaznika i u skladu sa rezultatima tog testiranja polaznici dobijaju sertifikate.

Da li je moguće polagati test u cilju dobijanja sertifikata?

Da, polaznik ima mogućnost da pristupi polaganju testa bez obaveznog prisustva predavanjima. Ukoliko pokaže više od 70% uspješnosti na testiranju, polaznik stiče pravo na sertifikat.

Gdje mogu pogledati cijene obuke?

Cijene svih obuka u možete pogledati na sledećem linku. Za individualnu obuku, cijene se definišu u skladu sa potrebama polaznika. Za više informacija možete nas kontaktirati putem telefona +387 51 46 46 26, putem emaila  ili putem Facebook stranice.

Na zahtjev naših učenika organizujemo i kurseve

MS Access

Želiš li biti efikasniji i svoj posao raditi za manje vremena? Ko ne želi, zar ne? Microsoft je napravio program koji mogu koristiti i prosječni korisnici računara za pravljenje baza podataka. Nauči kako da efikasnije organizuješ svoje podatke (fakture, adresari, razne evidencije i dr).

Internet marketing

Naučite kako da promovišete Vaš brend, povećate prodaju, angažujete kupce i povećate posjećenost Vaše web stranice. Na kursu se uče osnove oglašavanja putem društvene mreže Facebook, Google oglašavanje i osnove e-mail marketinga.

Gdje se nalazi kabinet za nastavu?

Ulica Carice Milice 43, 78000 Banja Luka.