Java Android

Android je mobilni operativni sistem koji je zasnovan na modifikovanoj verziji Linux operativnog sistema. Originalno ga je razvila „Android, Inc.“ kompanija. U toku 2005. godine, kao dio strategije za pristupanje tržištu mobilnih uređaja, „Google“ je kupio Android i preuzeo odgovornost za njegov dalji razvoj.

Pogledaj program kursa

Za koga je namijenjen kurs Java Android?

Kurs je namijenjen početnicima koji žele da saznaju šta je Android, šta je to što ga čini toliko privlačnim i svjetski popularnim i onima koji imaju određeno predznanje iz programiranja, ali žele da usavrše svoje znanje u oblasti razvoja mobilnih aplikacija.

Šta je moguće naučiti na ovom kursu?

Tokom kursa polaznici će naučiti kako da samostalno naprave Android aplikaciju.

Šta je uključeno u program obuke?
  • 1 polaznik na 1 kompjuter
  • Profesionalna oprema za ovu namjenu
  • Podrška putem emaila i telefona
Da li je potrebno predznanje za pohađanje ovog kursa?

Za razvoj Android aplikacija koristi se Java programski jezik, tako da je za polaznike koji žele pohađati ovaj kurs potrebno poznavati osnove Jave.

Program i termini obuke?

Obuka u grupi traje 50 časova. Nastava se pohađa dva do tri puta nedeljno po dva školska časa i na raspolaganju su termini: 16:30h do 21:30h tokom cijele sedmice (ponedjeljak – nedjelja).

Da li je moguće individualno pohađanje nastave?

Ako obuku pohađate individualno (polaznik sam sa instruktorom) obuka traje kraće u zavisnosti od raspoloživih termina i moguće je organizovati u terminima tokom cijelog dana, od 8:00h do 22:00h, tokom svih dana u sedmici. Ovaj vid obuke je nešto skuplji u odnosu na grupnu obuku, ali je brzina usvajanja znanja dosta veća. U dogovoru sa koordinatorom nastave moguće je mijenjati termine, broj časova, broj dolazaka i sl.

Da li po završetku kursa dobijam sertifikat?

Da, po završetku svakog pojedinačnog modula vrši se testiranje polaznika i u skladu sa rezultatima tog testiranja polaznici dobijaju sertifikate.

Gdje mogu pogledati cijene obuke?

Cijene svih obuka u možete pogledati na sledećem linku. Za individualnu obuku, cijene se definišu u skladu sa potrebama polaznika. Za više informacija možete nas kontaktirati putem telefona +387 51 46 46 26, putem emaila  ili putem Facebook stranice.

Gdje se nalazi kabinet za nastavu?

Ulica Carice Milice 43, 78000 Banja Luka.