Kursevi web design-a

Cilj početnog modula ovog kursa je da samostalno napraviš jednostavnu web stranicu na koji ćete postaviti kontakt podatke, prezentovati cjenovnik proizvoda ili usluga, postaviti ponude i radove, postaviti fotografije, dokumente, banere, povežeš svoj website sa društvenim mrežama i još mnogo toga. Za ostale, koji žele da unaprede znanje sa početnog kursa pripremili smo napredniji nastavak kursa. Polaznici koji idu na početni kurs imaju pravo 50% popusta na hosting dok polaznici koji idu i na napredni dobijaju besplatno hosting na našem serveru u trajanju od godinu dana.

Pogledaj program kursa

HTML i CSS

Nauči kako da samostalno napraviš svoju prvu web stranicu. Ovaj posao pored toga što je kreativan nudi mogućnosti online zaposlenja.

JavaScript, jQuery i AJAX

Nauči kako da oživiš tvoju stranicu. JavaScript i jQuery će ti omogućiti da animiraš, napraviš rotator slika, omogućiš validaciju formi i još mnoge druge efekte. Za pohađanje ovog kursa neophodno je poznavanje HTML/CSS-a.

Za koga je namijenjen kurs web design-a?

Kurs web design-a je namijenjen polaznicima koji ne znaju ništa o izradi web stranica ili poznaju osnove. Da biste pohađali ovaj kurs treba da poznajete osnovno korištenje PC računara.

Šta ćete naučiti na ovom kursu?

Na prvom modulu ovog kursa je moguće savladati osnove HTML-a i CSS-a koji su vam potrebni da napravite web stranicu.

Šta je uključeno u program obuke?
  • 1 polaznik na 1 kompjuter
  • Radno okruženje prilagođeno web design-u (računari sa 22″ monitorima)
  • Podrška putem emaila i telefona
Da li je potrebno predznanje za pohađanje ovog kursa?

Za polaznike koji žele pohađati ovaj kurs, neophodno je osnovno poznavanje rada na računaru u smislu rada sa kreiranjem, izmjenom i brisanjem fajlova kao i poznavanje rada na Windows operativnom sistemu.

Program i termini obuke?

Obuka iz kursa “Web design” u grupi traje 26 časova po jednom modulu. Nastava se pohađa dva ili tri puta sedmično po dva školska časa (1,5 h) i na raspolaganju su termini: od 16:30h do 21:30h tokom cijele sedmice (ponedjeljak – nedjelja). U zavisnosti od zahtjeva polaznika, definiše se i broj modula i njihova složenost.

Program kursa je podijeljen na 2 cjeline (moduli)
  • Osnovni kurs web design-a – za polaznike koji nisu imali iskustvo sa web design-om,
  • Napredni kurs web design-a – namijenjen polaznicima koji su završili osnovni kurs web design-a i žele da se nauče naprednije tehnike izrade web stranica..
Ko je predavač na ovom kursu?

Predavač na kursu web dizajna je Milovan Topić. Posjeduje 13-godišnje radno iskustvo u razvoju web aplikacija.

Da li je moguće individualno pohađanje nastave?

Ako obuku pohađate individualno (polaznik sam sa instruktorom) obuka traje kraće u zavisnosti od raspoloživih termina i moguće je organizovati u terminima tokom cijelog dana, od 8:00h do 22:00h, tokom svih dana u sedmici. Ovaj vid obuke je nešto skuplji u odnosu na grupnu obuku, ali je brzina usvajanja znanja dosta veća. U dogovoru sa koordinatorom nastave moguće je mijenjati termine, broj časova, broj dolazaka i sl.

Da li po završetku kursa dobijam sertifikat?

Da, po završetku svakog pojedinačnog modula vrši se testiranje polaznika i u skladu sa rezultatima tog testiranja polaznici dobijaju sertifikate.

Da li je moguće polagati test u cilju dobijanja sertifikata?

Da, polaznik ima mogućnost da pristupi polaganju testa bez obaveznog prisustva predavanjima. Ukoliko pokaže više od 70% uspješnosti na testiranju, polaznik stiče pravo na sertifikat.

Gdje mogu pogledati cijene obuke?

Cijene svih obuka u možete pogledati na sledećem linku. Za individualnu obuku, cijene se definišu u skladu sa potrebama polaznika. Za više informacija možete nas kontaktirati putem telefona +387 51 46 46 26, putem emaila ili putem Facebook stranice.

Radovi naših polaznika

  • www.nolimitband.net – polaznik je završio početni i napredni kurs web design-a.
  • sajt – polaznik je završio samo početni modul kursa web design-a.
  • mig-komerc.com – polaznik je završio početni i napredni kurs web design-a.
  • harizmabl.com – polaznik je završio početni i napredni kurs web design-a.

Gdje se nalazi kabinet za nastavu?

Ulica Carice Milice 43, 78000 Banja Luka.