WordPress

WordPress je online, open source alat za izradu web stranica napisan u PHP. Međutim, to je vjerovatno najlakši i najmoćniji sistem za izradu i upravljanje web stranicama (CMS). Akcenat ovog kursa je na unapređenju tehničkih znanja za izradu WordPress tema. Za pohađanje kursa polaznici moraju posjedovati osnovna predznanja iz HTML/CSS/PHP tehnologija kao i osnove korištenja i administracije sadržaja u WordPress-u.

Pogledaj program kursa

Mogućnosti koje Vam pruža korištenje WordPress-a
  1. WordPress je besplatan
  2. WordPress je jednostavan za korištenje
  3. WordPress je 99 % prilagođen za optimizaciju pri pretraživanju na Googlu
  4. Velika zajednica će Vam brzo dati odgovor na svaki Vaš problem.
Šta je uključeno u program obuke?
  • 1 polaznik na 1 kompjuter
  • Grupe do maksimalno 6 polaznika,
  • Profesionalna oprema za ovu namjenu
  • Podrška putem emaila i telefona
Za koga je namijenjen Kurs WordPress-a?

Obuka na ovom kursu je namijenjena dizajnerima koji žele da ožive svoje web prezentacije, kao i studentima dizajna te svima onima koji nisu imali priliku da se susreću sa WordPressom.

Potrebno predznanje za pohađanje ovog kursa?

Za pohađanje kursa polaznici moraju posjedovati osnovna predznanja iz HTML/CSS/PHP tehnologija kao i osnove korištenja i administracije sadržaja u WordPress-u.

Program i termini obuke?

Obuka na kursu WordPress u grupi traje 26 časova. Nastava se pohađa dva ili tri puta sedmično po dva školska časa (1,5 h) i na raspolaganju su termini: od 16:30h do 21:30h tokom cijele sedmice (ponedjeljak – nedjelja).

Ko je predavač na ovom kursu?

Programer sa dugogodišnjim radom na razvoju WordPress aplikacija. Dosadašnje reference na WordPressu: www.banjaluka.com, www.copystarbl.com, www.spamljecanica.com, www.infoars.net i dr.

Da li je moguće individualno pohađanje nastave?

Ako obuku pohađate individualno (polaznik sam sa instruktorom) obuka traje kraće u zavisnosti od raspoloživih termina i moguće je organizovati u terminima tokom cijelog dana, od 8:00h do 22:00h, tokom svih dana u sedmici. Ovaj vid obuke je nešto skuplji u odnosu na grupnu obuku, ali je brzina usvajanja znanja dosta veća.

Da li po završetku kursa dobijam sertifikat?

Da, po završetku kursa vrši se testiranje polaznika i u skladu sa rezultatima tog testiranja polaznici dobijaju sertifikate.

Cijene obuke?

Cijene svih obuka u možete pogledati na sledećem linku. Za individualnu obuku, cijene se definišu u skladu sa potrebama polaznika. Za više informacija možete nas kontaktirati putem telefona +387 51 46 46 26, putem emaila  ili putem Facebook stranice.

Gdje se nalazi kabinet za nastavu?

Ulica Carice Milice 43, 78000 Banja Luka.