InfoARS

InfoARS je osnovan od strane IT stručnjaka, s ciljem da pruži kvalitetnu edukaciju svim zainteresovanim građanima kao i podršku privrednom sektoru u oblasti informacionih tehnologija.

Upoznajte naš tim

Ranko Petrušić

Ceo & Manager

Preko 11 godina iskustva u oblasti Web dizajna i Internet marketinga. Pobjednik brojnih međunarodnih konkursa za razvoj internet prezentacija i promociju proizvoda/usluga. Glavni pokretač InfoARS akademije. Pokretač jednog od najposjećenijih sajtova u BiH. Predavač na brojnim predavanjima o upotrebi IT tehnologija u oblasti Internet prodaje i marketinga za potrebe Privredne komore RS, studentskog foruma i dr.

Goran Maksić

Grafički dizajner

Posjeduje 15-godišnje radno iskustvo i impresivan broj zadovoljnih klijenata. Pobjednik je na više od 15 međunarodnih konkursa na različitim freelance platformama. Softveri koje poznaje odlično a koristi ih za grafički dizajn su: Adobe Illustrator, Adobe in design, Adobe Photoshop, Corel Draw. Trenutno pored redovnih predavanja u okviru akademije radi i na kreiranju i optimizaciji različitih Web platformi.
Portfolio Reference

Rankica Petrušić

Web/Wordpress/PHP Developer

Posjeduje 6-godišnje radno iskustvo u oblasti Web dizajna i programiranja. Softveri koje poznaje i koristi za Web dizajn su: Adobe Photoshop, Adobe Fireworks CC, HTML5, CSS3, WordPress, PHP, CodeIgniter, jQuery. Trenutno pored redovnih predavanja u okviru akademije radi i na kreiranju i optimizaciji različitih Web platformi. Sve ovo je i više nego dovoljna garancija da ćete kao polaznik na našoj akademiji dobiti samo najbolje.
Personal Website

Marko Popović

Web dizajner

Posjeduje 4-godišnje radno iskustvo u oblasti Web dizajna. Softveri koje poznaje koristi za Web dizajn su: Adobe Photoshop, Adobe Fireworks CC, WordPress. Trenutno pored redovnih predavanja u okviru akademije radi i na kreiranju i optimizaciji različitih Web platformi.

Upoznajte naše saradnike

Zoran Janković

Profesor informatike

Posjeduje 3 godine iskustva u razvoju web i mobilnih aplikacija u InfoARS Akademiji. Tehnologije koje koristi za web razvoj su HTML5, CSS3, jQuery, PHP, MySQL, XML. Pored edukacije koju vodi u oblasti razvoja Android aplikacija predavač radi i u oblasti razvoja internet prezentacija. Dugogodišnje iskustvo je garancija da ćete kao polaznik na našoj akademiji dobiti samo najbolje.

Danijel Mađarević

Dipl. dizajner mašinstva

Predavač, Danijel Mađarević, diplomirani dizajner, ima dugogodišnje profesionalno iskustvo u radu sa kompjuterskom grafikom.

Milovan Topić

Web dizajner

Posjeduje 13-godišnje radno iskustvo u razvoju web aplikacija. . Softveri i tehnologije koje koristi za web razvoj su PHP, MySQL, JavaScript, HTML, jQuery, AJAX. Trenutno pored redovnih predavanja u okviru Akademije radi i na kreiranju i optimizaciji različitih web platformi.
Portfolio

Adnan Šehić

Game developer

Posjeduje 10-godišnje radno iskustvo u oblasti razvoja igara za gotovo sve platforme (web, PC i mobile). Softveri koje poznaje odlično a koristi ih za izradu igara su HTML5, Unity (C#), Marmelade (Lua), Haxe, Adobe Flash (AS3). Trenutno pored redovnih predavanja u okviru Akademije radi poslove izrade igara za DFabrik. Sve ovo je i više nego dovoljna garancija da ćete kao polaznik na našoj akademiji dobiti samo najbolje.

Dragan Vučić

Dipl. inž. arhitekture

Sedam godina radnog iskustva u građevinarstvu, kao projektant i rukovodilac projekata, pri projektovanju i realizaciji objekata različitih namjena (stambeni, javni itd.), uglavnom u visokogradnji, ali i ostalim granama građevinarstva.

Dragana Kovačević Hrkić

Diplomirani inženjer arhitekture

Posjeduje 8 godina radnog iskustva kao projektant visokogradnje, tj. objekata različitih namjena: stambenih, poslovnih, školskih, zdravstvenih, industrijskih objekata, projekata enterijera i urbanističkih rješenja.

Vasilije Stojaković

Dipl. inženjer mašinstva

Posjeduje dugogodišnje radno iskustvo u oblasti kompjuterskog konstruisanja u mašinskoj industriji. Softveri koje poznaje odlično a koristi ih za kompjutersko konstruisanje su SolidWorks i AutoCAD. Trenutno pored redovnih predavanja u okviru Akademije radi poslove mašinskog konstruisanja. Sve ovo je i više nego dovoljna garancija da ćete kao polaznik na našoj akademiji dobiti samo najbolje.

Dragan Prole

Fotograf

​Kreativnom fotografijom bavi se od 1991. godine. Učestvovao je na 560 kolektivnih izložbi i osvojio preko 280 nagrada i priznanja.Do sada je imao 18 samostalnih izložbi u zemlji i inostranstvu. Četiri godine u kontinuitetu najuspješniji je autor u Asocijaciji za umjetničku fotografiju BiH. Član žirija u preko 30 međunarodnih izložbi. Jedan je od osnivača najveće fotografske izložbe u Bosni i Hercegovini.

Učestvovali smo

Info veče za sve koji žele da postanu web dizajneri

unoportal.net

6. novembra je u prostorijama InfoARS akademije održano “Besplatno info veče” za ljude koji žele da se okušaju u programiranju.

Tokom info večeri prisutnima su prezentovane mogućnosti učenja tehnologija web dizajna (front-end i back-end tehnologije). Takođe, tokom Info večeri su prezentovani neki od najuspješnijih polaznika koji su uglavnom “netehničke struke” a koji svoje vještine koriste u poslovima programiranja.

Više...

Besplatan kurs “‘Internet marketing”

privrednik.ba

U toku su prijave na besplatan kurs “‘Internet marketing” u ogranizaciji Gradske razvojne agencija Banja Luka. Cilj kursa jeste da polaznici nauče kako da poboljšaju promociju poslovanja. Polaznici će kroz kurs naučiti kako da vode svoju internet marketing kampanju uz pomoć dostupnih alata.

Više...

Festival karijere 2016. u Banjaluci

www.6yka.com

Centar za razvoj karijere (CERK) 28. aprila sa početkom u 10:30 časova u Domu omladine u Banjoj Luci organizuje FESTIVAL KARIJERE, jedinstven događaj za mlade našeg grada koji je kontinuitet Sajma praksi i stipendija, manifestacije koja se organizuje u Banjaluci od 2011. godine!

Više...

Birate karijeru? Mladi, ovo su zanimanja budućnosti

www.inmedia.ba

Festival karijere organizuje Centar za razvoj karijere (CERK), a riječ je o jedinstvenom događaju za mlade našeg grada koji je kontinuitet Sajma praksi i stipendija, manifestacije koja se organizuje u Banjaluci od 2011. godine, a samim tim je i jedan od najstarijeg festival ovog tipa u BiH.

Više...

U Sarajevu održan PRO.PR Interactive seminar

www.aprioriworld.com

Sarajevo je bio ovogodišnji domaćin drugog po redu PRO.PR Interactive seminara koji je u Hotelu Hollywoodu okupio sedamdesetak sudionika iz različitih sfera javnog djelovanja.

Više...

PRO.PR konferencija je dokazala da kvalitet košta te da upravo to trebamo govoriti našim klijentima

www.ka5an.ba

Na Ilidži pokraj Sarajeva u hotelu Hollywood održana je još jedan seminar o komunikacijama koji je okupio oko 70 sudionika iz različitih sfera javnog djelovanja. Na ovogodišnjem jednodnevnom seminaru svoje iskustvo sa sudionicima PRO.PR interactive su podijelili ugledni stručnjaci i komunikatora iz domena javne uprave, brand managementa, medija, IT sektora i farmacije.

Više...

Preduzeća iz Republike Srpske uspostavila nove poslovne kontakte na susretima u Skoplju

www.rars-msp.org

U organizaciji Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća (RARS) predstavnici sedam kompanija iz informaciono - komunikacionog sektora (IKT) Republike Srpske (RS), posjetili su tokom novembra poslovne susrete „Go International - ICT Brokerage Event 2015” u Skoplju.

Više...

Trening za pružanje konsultantskih usluga iz IKT-a

www.col.ba

Područna privredna komora Banja Luka u saradnji sa Privrednom komorom Kantona Sarajevo je održala radionicu za zaposlene u komorama na temu pružanja konsultantskih usluga u IKT-u, 30 i 31. jula 2014. godine. Trening je održan u sklopu projekta WeB – We Enforce Businesses, a predavanja je držao Ranko Petrušić iz InfoArs-a.

Više...

Besplatna obuka za rad na računarima

www.glassrpske.com

Udruženje samohranih roditelja "Ponos" i Centar za informatički razvoj formiraju novu grupu zainteresovanih roditelja za besplatnu obuku za rad na računaru.

Više...

Primili smo priznanja