InfoARS

Akademija InfoARS je osnovana 2010. godine i nudi kompletne programe podrške u IT. Raspolažemo mogućnostima da vam izgradimo kapacitet i da edukujemo kadar za održavanje sistema.

Akademija InfoARS se sastoji od ​​2 pravna lica koja se bave sljedećim poslovima:

InfoARS Akademija usmjerena na edukaciju bavi se:

  • edukacijom fizičkih i pravnih lica iz raznih oblasti IT, i to kroz: tradicionalnu nastavu u prostorijama Akademije, online edukacije i terenske edukacije (prema potrebama klijenata).
  • sertifikacijom - svakim završenim kursom dobijate sertifikat kao dokaz stečenog znanja, a kod nas možete steći i neki od međunarodno priznatih sertifikata od kojih izdvajamo Microsoft, CISCO, PHP i dr.

InfoARS studio se bavi razvojem rješenja iz oblasti digitalnog marketinga​ i web rješenja​.

  • Usluge Internet marketinga - naš tim može ponuditi kompletno rješenje za kvalitetnu prezentaciju na Internetu, poboljšanje prodaje i edukaciju kadrova za obavljanje tog posla.
  • Organizacija praksi i programa zapošljavanja za najuspješnije polaznike Akademije.
  • U sastavu Akademije je i portal banjaluka.com​​

Sastav tima

​Naš tim okuplja inženjere, programere, novinare, dizajnere, projektanate, tehnologe, ekonomiste i administrativno osoblje. Skoro 80% članova tima su visokoobrazovani stručnjaci.

Učestvovali smo

Info veče za sve koji žele da postanu web dizajneri

unoportal.net

6. novembra je u prostorijama InfoARS Akademije održano “Besplatno info veče” za ljude koji žele da se okušaju u programiranju.

Tokom info večeri prisutnima su prezentovane mogućnosti učenja tehnologija web dizajna (front-end i back-end tehnologije). Takođe, tokom Info večeri su prezentovani neki od najuspješnijih polaznika koji su uglavnom “netehničke struke” a koji svoje vještine koriste u poslovima programiranja.

Više...

Besplatan kurs “‘Internet marketing”

privrednik.ba

U toku su prijave na besplatan kurs “‘Internet marketing” u ogranizaciji Gradske razvojne agencija Banja Luka. Cilj kursa jeste da polaznici nauče kako da poboljšaju promociju poslovanja. Polaznici će kroz kurs naučiti kako da vode svoju internet marketing kampanju uz pomoć dostupnih alata.

Više...

Festival karijere 2016. u Banjaluci

www.6yka.com

Centar za razvoj karijere (CERK) 28. aprila sa početkom u 10:30 časova u Domu omladine u Banjoj Luci organizuje FESTIVAL KARIJERE, jedinstven događaj za mlade našeg grada koji je kontinuitet Sajma praksi i stipendija, manifestacije koja se organizuje u Banjaluci od 2011. godine!

Više...

Birate karijeru? Mladi, ovo su zanimanja budućnosti

www.inmedia.ba

Festival karijere organizuje Centar za razvoj karijere (CERK), a riječ je o jedinstvenom događaju za mlade našeg grada koji je kontinuitet Sajma praksi i stipendija, manifestacije koja se organizuje u Banjaluci od 2011. godine, a samim tim je i jedan od najstarijeg festival ovog tipa u BiH.

Više...

U Sarajevu održan PRO.PR Interactive seminar

www.aprioriworld.com

Sarajevo je bio ovogodišnji domaćin drugog po redu PRO.PR Interactive seminara koji je u Hotelu Hollywoodu okupio sedamdesetak sudionika iz različitih sfera javnog djelovanja.

Više...

PRO.PR konferencija je dokazala da kvalitet košta te da upravo to trebamo govoriti našim klijentima

www.ka5an.ba

Na Ilidži pokraj Sarajeva u hotelu Hollywood održana je još jedan seminar o komunikacijama koji je okupio oko 70 sudionika iz različitih sfera javnog djelovanja. Na ovogodišnjem jednodnevnom seminaru svoje iskustvo sa sudionicima PRO.PR interactive su podijelili ugledni stručnjaci i komunikatora iz domena javne uprave, brand managementa, medija, IT sektora i farmacije.

Više...

Preduzeća iz Republike Srpske uspostavila nove poslovne kontakte na susretima u Skoplju

www.rars-msp.org

U organizaciji Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća (RARS) predstavnici sedam kompanija iz informaciono - komunikacionog sektora (IKT) Republike Srpske (RS), posjetili su tokom novembra poslovne susrete „Go International - ICT Brokerage Event 2015” u Skoplju.

Više...

Trening za pružanje konsultantskih usluga iz IKT-a

www.col.ba

Područna privredna komora Banja Luka u saradnji sa Privrednom komorom Kantona Sarajevo je održala radionicu za zaposlene u komorama na temu pružanja konsultantskih usluga u IKT-u, 30 i 31. jula 2014. godine. Trening je održan u sklopu projekta WeB – We Enforce Businesses, a predavanja je držao Ranko Petrušić iz InfoArs-a.

Više...

Besplatna obuka za rad na računarima

www.glassrpske.com

Udruženje samohranih roditelja "Ponos" i Centar za informatički razvoj formiraju novu grupu zainteresovanih roditelja za besplatnu obuku za rad na računaru.

Više...

Primili smo priznanja